NL / ENG / DE

Work

Event manager

Wie zijn wij?
Tulum in Noordwijk is een beachclub die wel bekend is bij influencend Nederland en in Noordwijk ook niet meer gemist kan worden. Wat weinig mensen weten is dat we zijn begonnen als alleen event locatie in het eerste seizoen. We hebben daarna, na wat pop-up restaurant avondjes, besloten ook restaurant te worden. Maar kunnen het eventleven niet helemaal loslaten en dat zouden we ook zeker niet willen. De zaak is gemaakt voor events, evenals het personeel. We houden allemaal van een feestje. We zijn nu op zoek naar iemand die deze feestjes en events wil organiseren en de hele zaak op z’n kop wil zetten. Bij Tulum huren mensen namelijk de hele zaak af en zijn het ook vaak grote events. Er is geen enkele partij hetzelfde en ook voor jou geen dag hetzelfde. Je werkt samen met feestliefhebbend personeel van ons en vaak eindigt het event na het opruimen voor jullie ook in een feestje.

Het takenpakket van onze event manager
X Afspraken maken om mensen de zaak te laten zien. Tulum is gemaakt voor events dus je kan (bijna) alles bieden. Graag geen circusdieren meer, één tijger is genoeg.
X Paparazzi om de tuin leiden, we hebben wel eens events waarbij de paparazzi in de duinen liggen.
X De tent verbouwen voor de events en daarna graag Tulum weer in al zijn restaurant glorie terugbrengen.
X Offertes opstellen en die bespreken
X Dagelijks mails en telefoontjes beantwoorden, mensen hebben de meest uiteenlopende vragen.
X Je mag bij de feestjes aanwezig zijn en zorgen dat alles in goede banen wordt geleid
X Ook ben jij eigenlijk de baas van de events dus heb je organisatorische taken zoals, het maken van worksheets en jouw favoriete personeel inroosteren.

Wie zoeken wij?
X Iemand die het gezellig vindt er veel te zijn en met veel verschillende mensen te werken. Wij houden je wel bezig.
X Iemand die het leuk vindt om van begin tot eind een event op eigen locatie te draaien en te organiseren.
X Iemand die contactpersoon is voor alles wat er in en om de events gebeurd. Dus geniet van gezelligheid en veel contact met mensen.

Het gaat om een fulltime functie met flexibele uren. Naast de geplande uren (de feestjes en trouwerijen), mag je je werktijden zelf invullen. Mei, juni, juli, eind augustus en september zijn de drukste maanden en zal je dus veel op locatie te vinden zijn!

Wil jij ons volgende event organiseren?
Vul hieronder het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
We hebben het event manager vinkje alvast voor je ingevuld!Afwas
Runner
Bediening
Barman/Barista
Chef/Sous Chef
Keukenhulp
Kok
Strandbedjes