NL / ENG / DE

Events

Bedrijfsevent

Heb jij dit jaar de taak om een geweldig bedrijfsevent te organiseren voor jou en je collega’s? Heb je dan wel eens gedacht aan het reserveren van de Beachvilla van Tulum Tulum?

 

Tulum Tulum in Noordwijk beschikt, speciaal voor groepen vanaf 60 personen, over een Beachvilla welke exclusief te reserveren is voor events. Doordat de Beachvilla exclusief te reserveren is kunnen jullie de hele middag en/of avond ongestoord genieten van het strand, heerlijke verse gerechten, ijskoude drinks uit de met ijs gevulde teilen en de ondergaande zon.

 

Of jullie nou willen genieten van de lounge op het terras of juist actief aan de slag gaan met teambuildingsactiviteiten op het strand, alles kan in de directe omgeving van de Beachvilla van Tulum Tulum.

Na het diner nog tijd voor een gezellige feestavond met DJ? Ook dat kan, want in de Beachvilla beschikken we over voldoende ruimte om te dansen.

 

Meer weten over het organiseren van een bedrijfsevent of wil je de Beachvilla een keer komen bekijken? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
Bij een bedrijfsfeest draait het vaak allemaal om gezamelijke activiteiten.  Bij Tulum Tulum kiezen wij graag voor een ontspannen sfeer waarbij er tijd is om even te genieten en de wereld om je heen te vergeten. Een gezellige setting met lounge banken, overheerlijke verse gerechten en beach boys & girls die willen dat jij een onbezorgde dag ervaart. Zo hebben jij en je collega’s eindelijk de tijd om te kletsen over andere dingen dan werk!
 
Tulum Tulum – the awesome crew!
Vriendelijk , gedreven, enthousiast. Dat zijn onze beach boys & girls. Wij zorgen ervoor dat jij en je collega’s lekker kunnen ontspannen. Het enige waar jullie nog over na hoeven te denken is wat jullie willen eten of drinken.
De unieke en relaxte sfeer vinden wij belangrijk, evenals de persoonlijke aandacht van onze boys & girls. Zij doen er alles aan om jou een welverdiende gezellige tijd bij Tulum Tulum te bezorgen.
 
Tulum Tulum - fantastic business food & drinks
In de keuken van de Beachvilla werken we graag met verse producten. Tijdens het diner worden zowel vis, vlees en vegetarische gerechten uitgeserveerd door ons team. Bij de saladebar kunnen jij en je collega’s onbeperkt kiezen uit verschillende verse salades. We zetten jouw favoriete drinks alvast klaar in een zinken teil met ijs. Bier, wijn of liever wat fris? Voor iedereen is er iets wils.
 
Tulum Tulum , Noordwijk | Uniek bedrijfsfeest op het strand
Zoek je een toffe locatie voor een bedrijfsfeest op het strand? Dan is onze Beachvilla op het strand van Noordwijk precies wat jij zoekt!