NL / ENG / DE

Events

Bedrijfsevent

Ben jij dit jaar dé mastermind achter het bedrijfsevent voor jou en je collega's? Wat dacht je van de Beachvilla in Tulum?

Aan het strand van Noordwijk staat de Beachvilla van Tulum klaar voor groepen vanaf 40 personen. Je kunt deze exclusief reserveren voor jouw evenement. Geniet van een middag en/of avond aan het strand, met verrassende gerechten, verfrissende drankjes en een prachtige zonsondergang. Na het diner is er ruimte voor een feest met een DJ.

Wil je meer weten over het plannen van een bedrijfsevent of de Beachvilla van dichtbij bekijken? Laat je gegevens achter in het formulier hieronder, en we nemen snel contact met je op!

 
 

Welkom bij Tulum, waar een bedrijfsfeest een unieke ervaring is! Laat je onderdompelen in de relaxte vibe, waar de tijd lijkt stil te staan en je kunt genieten zonder stress. Ontspan op de comfortabele loungeplekken, proef van versbereide gerechten en laat onze beach boys & girls ervoor zorgen dat jij en je collega's een dag vol plezier beleven. Tijd om te kletsen over alles behalve werk!

 

Tulum – the crew!
Ons team van beach boys & girls zorgt voor de perfecte ontspannen sfeer! Het enige waar jij en je collega's aan hoeven te denken, is wat jullie willen eten of drinken. De relaxte sfeer is key, net als de persoonlijke touch van onze beach boys & girls.

 

Tulum - business bites & drinks
In de keuken van de Beachvilla werken we met verse producten. Tijdens het diner serveren we een variatie aan vis, vlees en vegetarische gerechten. Bij de saladebar kun jij en je collega’s eindeloos kiezen uit diverse frisse salades. En natuurlijk staan jouw favoriete drankjes alvast klaar in een zinken teil met ijs. Bier, wijn of iets verfrissends? You name it!