NL / ENG / DE

Events

Wedding

Voor groepen vanaf 40 personen biedt Tulum de mogelijkheid om de Beachvilla exclusief te reserveren voor jullie bruiloft.

 

Met het geluid van de golven als achtergrondmuziek, een bruisende receptie met bubbels, samen genieten van een heerlijk diner en feesten op een exclusieve locatie aan het strand. Bij Tulum's Beachvilla wordt jullie trouwdag met liefde tot in de puntjes verzorgd.

 

Een villa met een beachy interieur, een eigen bar, grill en een strandterras. De relaxte strandvibe, een self-service bar en de gezellige setting vormen de perfecte combinatie voor een onvergetelijke trouwdag!

 

Heb je vragen over het plannen van jullie bruiloft of willen jullie de Beachvilla zelf eens zien? Vul het formulier hieronder in, en we nemen snel contact met jullie op.

 
 

Jullie bruiloft wordt een dag om niet te vergeten! Na de ceremonie is het tijd om te feesten. Onze crew staat klaar om de bruidstaart te serveren, terwijl jullie genieten van felicitaties. De receptie start met bruisende cava voor een feestelijke toost, live cooking en een feest met DJ.

 

Geniet van verse vis- en vleesgerechten rechtstreeks van de grill, geserveerd door onze beach crew. Het enige wat jullie nog hoeven te doen, is een salade kiezen van onze saladebar.

 

En natuurlijk is een bruiloft niet compleet zonder een feest! Naast een toost met Cava of Champagne, staat de bar vol met drankjes voor ieder wat wils. Hoe leuk is het als iedereen zijn eigen drankje kan kiezen uit de koelkast of een van de met ijs gevulde zinken teilen? Of je nu zin hebt in een verfrissende Gin Tonic, een goede wijn of een ijskoud biertje, alles kan worden toegevoegd aan het drankarrangement bij Tulum.

 

Als jullie op zoek zijn naar een plek voor een strandbruiloft, dan is de Beachvilla van Tulum in Noordwijk precies wat jullie nodig hebben. Get ready to celebrate!