NL / ENG / DE

Events

Wedding

Speciaal voor groepen vanaf 60 personen beschikt Tulum Tulum over een Beachvilla welke exclusief te reserveren is voor jullie bruiloft.
 

En zeg nou eerlijk… De ceremonie op het strand, de receptie met Cava of Champagne, het gezamenlijke diner en het feest vieren op een exclusieve locatie aan het strand, wat wil je nog meer? Een trouwdag in de Beachvilla van Tulum Tulum is van alle gemakken voorzien.

Zo beschikt de villa over een ontzettend sfeervol interieur, een eigen bar, grill en een terras op het strand.  De ontspannen sfeer van het strand met de ruisende zee, de bar met drinks waar je zelf je drankje kunt halen en de huiselijke sfeer zijn de ideale mix voor een geslaagde trouwdag!
 

Heb je vragen over het organiseren van een bruiloft of willen jullie de Beachvilla een keer komen bekijken ? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.
 
Jullie trouwdag moet een onvergetelijke dag worden. Na de ceremonie kan de feestdag beginnen! Onze beach boys & girls staan klaar om de bruidstaart te serveren terwijl jullie de felicitaties in ontvangst nemen. Na even bij te zijn gekomen start de receptie met borrel, de Live Cooking en feest met DJ. Aan het eind van de dag kan je alleen nog maar denken aan de mooie herinneringen en wil je stiekem niet meer naar huis...
 
Tulum Tulum– the awesome crew!
Jong, sociaal, gezellig, gedreven en creatief. Dat zijn onze beach boys & girls. Wij, samen met de genodigde,  zorgen ervoor dat jullie de mooiste dag van je leven hebben.  De unieke en relaxte sfeer in de Beachvilla  wordt versterkt door persoonlijke aandacht van onze boys & girls die snel en nauwkeurig te werk gaan en zich 100% inzetten om jou een fantastische dag te bezorgen.
 
Tulum Tulum ’ fantastic wedding food & drinks
In de Beachvilla van Tulum Tulum werken we graag met verse, seizoensgebonden producten die gedurende het seizoen wisselen. Kies voor een onbezorgde sfeer door onze kok live vis-vleesgerechten te laten bereiden op de grill. Daarbij zullen onze beach boys & girls langskomen om de, door de chef bereidde gerechten, uit te serveren. Het enige wat jij moet doen is het uitzoeken van een bijpassende salade van de saladebar.

Naast de toost met Cava of Champagne is er qua dranken voor ieder wat wils op jullie bruiloft. En hoe leuk is het als iedereen zelf een drankje uit kan zoeken uit de koelkast of een van de met ijs gevulde zinken teilen met drankjes. Meer zin in een Gin Tonic of een goede wijn? Ook sterke dranken, en verschillenden wijnen kunnen toegevoegd worden aan het drankarrangement bij Tulum Tulum.
 
Tulum Tulum| Unieke bruiloft op het strand
Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een bruiloft op het strand? Dan is de Beachvilla van Tulum Tulum op het strand van Noordwijk precies wat jij zoekt!